• 0269837764
  • office@dasmedias.ro
  • Aleea Comandor Dimitrie Moraru , nr.11, municipiul Mediaş, judeţul Sibiu

Bal de caritate „Poveşti de viaţă”

0009
Direcţia de Asistenţă Socială şi Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mediaş, sub egida Consiliului Local al Municipiului Mediaş, organizează Balul de caritate “Poveşti de viaţă”, eveniment care marchează împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea şi începerea funcţionării Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mediaş. Balul se va desfăşura în data de 18 octombrie 2013, începând cu ora 18.30. Prin acest bal, la care au fost invitaţi oficialităţi, oameni de afaceri, colaboratori, se încearcă strângerea de fonduri în vederea menţinerii şi promovării unor standarde înalte de viaţă pentru persoanele instituţionalizate în UAMS, precum şi îmbunătăţirea serviciilor de specialitate oferite.
Dorim ca această acţiune să aibă succes şi să devină o tradiţie în Mediaş, iar prin sumele colectate să putem derula noi activităţi pentru beneficiarii noştri. Organizatorii au pregătit pentru cei prezenţi programe artistice susţinute de medieşeni talentaţi.

De la înfiinţare, Unitatea de Asistenţă Medico-Socială a oferit permanent comunităţii servicii medico-sociale specializate, eficiente şi extrem de necesare persoanelor vârstei a III-a şi a asigurat intervenţia promptă în rezolvarea situaţiilor de risc de excluziune socială în cazul persoanelor vârstnice şi nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut