• 0269837764
  • office@dasmedias.ro
  • Aleea Comandor Dimitrie Moraru , nr.11, municipiul Mediaş, judeţul Sibiu

DISTRIBUIRE ALIMENTE PROGRAM PEAD 2013/2014

ANUNŢ 

privind distribuirea alimentelor în cadrul programului PEAD 2013/2014 – Plan anual European de furnizare de Ajutoare alimentare în beneficiul persoanelor cele mai Defavorizate, pentru beneficiarii cu domiciliul în municipiul Mediaş şi satul aparţinător Ighişul  Nou

Începând cu data de 24 septembrie 2013, la depozitul situat în Mediaş, str. A.Vlaicu nr. 33 – în incinta fostei Şcoli de Aviaţie, între orele 8-13, vor fi distribuite beneficiarilor următoarele alimente:

făină albă de grâu – 18 kg/persoană

 mălai – 9 kg/persoană

 ulei – 6 litri/persoană

 Având în vedere numărul mare de beneficiari, distribuirea alimentelor se va face pe bază de programare, respectând următoarea procedură:

         în fiecare zi de luni vor fi întocmite liste cu persoane, în vederea distribuirii alimentelor pentru săptămâna respectivă

         listele vor fi întocmite la sediul D.A.S. Mediaş, str. A. Vlaicu nr. 33, în incinta fostei Şcoli de Aviaţie, lângă depozitul de alimente, de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş, precum şi telefonic la numărul  0746034034.

         vor fi distribuite alimente pentru 100 de persoane/zi

      persoanele beneficiare se vor prezenta obligatoriu cu buletinul propriu/cartea de identitate proprie, în original; în situaţia în care beneficiarii nu se pot prezenta personal, din cauza vârstei sau a bolii, se va prezenta un membru al familiei, cu  actul de identitate propriu şi cu actul de identitate al beneficiarului, ambele în original.

Restul produselor din cadrul programului PEAD 2013-2014 vor fi distribuite către beneficiari în momentul în care vor fi furnizate de către Consiliul Judeţean Sibiu către Primăria Municipiului Mediaş, în perioada următoare de timp.

Reamintim populaţiei faptul că prin Hotărârea Guvernului nr. 600/2009, cu modificările şi completările ulterioare, sunt stabilite categoriile de beneficiari ai alimentelor, lista cu beneficiari fiind întocmită de către Consiliul Judeţean Sibiu şi înaintată primăriilor.

Având în vedere amploarea activităţii de distribuire a alimentelor în cadrul acestui program, solicităm din partea beneficiarilor colaborare şi sprijin, astfel încât distribuirea alimentelor să se desfăşoare în bune condiţii, în mod eficient şi operativ, atât pentru beneficiari, cât şi pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut