• 0269837764
  • office@dasmedias.ro
  • Aleea Comandor Dimitrie Moraru , nr.11, municipiul Mediaş, judeţul Sibiu

D.A.S. Mediaș preia cereri pentru locuințe sociale

Direcția de Asistență Socială Mediaș a început preluarea cererilor, însoțite de documente justificative, în vederea întocmirii listei de priorități pentru repartizarea unei locuințe sociale din fondul locativ al Municipiului Mediaș pentru anul 2020.

În conformitate cu  art. 48 din Legea 114/1996, cu modificările și completările ulterioare nu pot beneficia sau deţine locuinţe din fondul locativ  persoanele sau  familiile care :

  1. a) deţin în proprietate o locuinţă ;
  2. b) au înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990 ;
  3. c) au beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea unei locuinţe ;
  4. d) deţin, în calitate de chiriaş, o altă locuinţă din fondul locativ de stat ;

Cererile pentru repartizarea unei locuințe sociale  însoțite de acte doveditoare vor fi depuse la sediul Direcției de Asistență  Socială  Mediaș,  Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr.11, în  perioada   06 ianuarie 2020 – 14 februarie 2020, zilnic între orele 8 – 12 .

Aceste cereri vor fi analizate de specialiștii instituției și de Comisia Socială, constituită în baza Hotărârii  Consiliului Local Mediaş în conformitate cu Legea locuinţei nr.114/1996 , cu modificările și completările  ulterioare, urmând a fi aprobate doar cele care corespund prevederilor legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut